Çağırkan Kasabası Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Çağırkan Kasabasının Buluşma Noktası

AnasayfaKapıGaleriAramaLatest imagesSohbet ve RadyıKayıt OlGiriş yap
Giriş yap
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni hatırla: 
:: Şifremi unuttum
En son konular
» selamün aleyküm
2 Kız forumda dedikodu yaparsa... Icon_minitimePaz Ocak 04, 2009 2:01 am tarafından kralsuskun

» *KAAN* YENİDEN SAHALARDA
2 Kız forumda dedikodu yaparsa... Icon_minitimePaz Ocak 04, 2009 2:00 am tarafından kralsuskun

» slm nerelerdesiniz kaçaklar
2 Kız forumda dedikodu yaparsa... Icon_minitimePaz Kas. 30, 2008 12:45 am tarafından *KAAN*

» ben o artık oeski ben değilim
2 Kız forumda dedikodu yaparsa... Icon_minitimeC.tesi Kas. 29, 2008 9:13 pm tarafından ondergurun

» kardelen anamın cimbom aşkı
2 Kız forumda dedikodu yaparsa... Icon_minitimeC.tesi Kas. 29, 2008 12:13 am tarafından kardelen40

» selam bende geldim
2 Kız forumda dedikodu yaparsa... Icon_minitimeÇarş. Kas. 26, 2008 12:05 pm tarafından yagmur gözlüm

» _HERCAİ_HALUK_
2 Kız forumda dedikodu yaparsa... Icon_minitimeÇarş. Kas. 26, 2008 11:37 am tarafından Hercai_Haluk

» ÜStteki üyeyi göRünce akLına ne geLiyoR..??
2 Kız forumda dedikodu yaparsa... Icon_minitimeSalı Kas. 25, 2008 4:45 pm tarafından SESTRA

» Bir Askerlik Anisi
2 Kız forumda dedikodu yaparsa... Icon_minitimeSalı Kas. 25, 2008 4:44 pm tarafından SESTRA

Tarıyıcı
 Kapı
 Indeks
 Üye Listesi
 SSS
 Arama
Anket
Arama

Sonuç :

Rechercher çıkıntı araştırma
Ortaklar
bedava forum

2 Kız forumda dedikodu yaparsa...

2 posters
YazarMesaj
Rosso
Admin
Rosso

Erkek Mesaj Sayısı : 269
İş/Hobiler : otomotiv
Lakap : prens

2 Kız forumda dedikodu yaparsa... Empty
MesajKonu: 2 Kız forumda dedikodu yaparsa...   2 Kız forumda dedikodu yaparsa... Icon_minitimePtsi Kas. 17, 2008 5:06 pm

kız 1: ya foruma geldiğimden bana asılıyo aslında pekde tipim değil ama bilmiyorum yaa

kız 2: kimmiş kız söyle bakim

kız 1: ya ???

kız 2: aaa kız çok karizmatik bi avatarı var hem ilerde mod olcek diyolar walla bence kaçırma kızım nerden bulcan böylesini

kız 1: ya öyle ama baksana geçen konuştuk foruma bile abisinin hesabıyla giriyomuş daha kendi hesabı bile yok yarın öbürgün abisi "kullanmayın benim hesabımı yakında oğlum gelicek almanyadan o kullanıcak" derse naaparız biz yok uzun vadede bişe düşünemem

kız 2: nolcek be kızım buluruz kullanılmayan boş bi hesap kullanırsınız işte benim arkadaşlara sorarım hem

kız 1: ya Gönül bu forumlar'da nerden bulcan kullanılmayan hesap ALLAH aşkına anca admin yakının olcakki yapsın sana bi güzellik yoksa heryer dolu içgüveyside gidemem biliyosun

kız 2: aman kızım sende ne nazlısın yaaa

kız 1: neyse sen beni boşver seninki naptı kazandımı FAYS sınavını? (forum adminlik yerleştirme sınavı)

kız 2: evet kazandı hiç sorma atama bekliyo şimdi ilk tercihini SEVGİ AŞK'A DAİR bölümüne yaptı canım romantik aşkım benim torpil aradık ama torpil işlemiyo dediler uğraşma sonra sinir olurlar adult'a filan atarlar eve getiremezsin erkeğini dediler aman yok kalsın mazALLAH dedim

kız 1: evet bencede iyi yapmışsın bak Fadime'ninki naptı atadılar Sırlar Dünyası bölümüne adam geceleri kalkıp boğazlıyomuş Fadime'yi "olamaz bunlar gerçek değil biri bana bunların fake olduğunu söylesiiin" diye bağırıyomuş geçen geldi odaya dert yanıyodu bize "istifada etmiyo öldürcek bi gün beni walla keşke banlasalar geçtim artık modluktan onursal üye olsun ben razıyım"

kız 2: neyse babam geliyo bir iki konu açımde boş boş forumlar'da oturdun dimi diye dellenmesin sende o çocuğu iyi düşün sonda mod karısı olmak var

kız 1: ayy mod karısımı düşüneyim ben azcık hadi görüşürüz
paylaşımın için teşekkürler Gönül...

kız 2: önemli değil SEVGİ ne demek görüşürüz
http://cagirkan.eniyiforum.net
kaderim

kaderim

2 Kız forumda dedikodu yaparsa... Empty
MesajKonu: Geri: 2 Kız forumda dedikodu yaparsa...   2 Kız forumda dedikodu yaparsa... Icon_minitimePtsi Kas. 17, 2008 5:55 pm

allah cuma bi nerden bulursun böyle şeyler paylaşım icin teşekkür ederiz

2 Kız forumda dedikodu yaparsa...
1 sayfadaki 1 sayfası