geçmeyen_anım
Mesaj Sayısı : 35 Yaş : 45 Nerden : çağırkan İş/Hobiler : japonya orta doğu kültür merkezi bakkaldan bi hobi aldım yedüm Lakap : yok işte Kayıt tarihi : 16/11/08
| Konu: Beraber başaracaktık, oysa şimdi. Ptsi Kas. 24, 2008 12:51 pm | |
| Yoksun öyle zor ki buna alışmak... Sesinin tınısını özledim ve en çok da herşeyim deyişini...Bütün zıt yönlerimize hatta anlayışsızlığına rağmen özlüyorum seni...
Bunu nasıl yaptım bilmiyorum.. Hayatıma istediğin zaman girmene, canın sıkıldığında gitmene, döndüğünde hiç birşey olmamışı oynaya nasıl katlandım... İstemeye istemeye kürkçü dükkanın olmaya nasıl dayandım?
Şimdi yoksun.... Belkide daha güzel yokluğunda yaşamak seni...Beni kıracak hiç birşey yok seni hayal ederken . Güşünü düşünüyorum bir de sımsıkı sarılışını... Belkide biz birimizin kaderiyiz demiştin ya, belkide kaderiydik birbirimizin...
Elimden geleni yaptım sevgili... Senin için sınırları zorladım.Hayallaremiz vardı çünkü, ideallerimiz...Herşeye meydan okur, herşeyi başarabilirdik beraberken...Biz beraber başarıcaktık sevgili, sonuna kadar olabildiği yere kadar. Oysa şimdi yoksun tek başımıza nasıl başarıcaz sevgili nasıl?
Söz vermiştik hep birbirimizin yanında olmak için, hep anlamak ve hep sevmek için...Birbirimizi kırsakta kırılmamak için söz vermiştik. Ben bu sözü tutuyorum bu günlerde.. Şu anda bile bir gülüşüne herşeyi unutmaya razıyım...Seni öyle çok seviyorum ki...
Bir çok kez benim elimdeydi beraber olmak, elimden geleni yaptım, en zor şartlarda beraber olduk... Bu kez senin elinde sevgili!!!
Affetmeye hazır bir kalp bekliyor, kırarak bıraktığın yerde ve hala yürek dolusu sevgiyle!!!
Seni çok seviyorum çokk... | |
|
Rosso Admin
Mesaj Sayısı : 269 Yaş : 38 Nerden : heryerden İş/Hobiler : otomotiv Lakap : prens Kayıt tarihi : 15/11/08
| Konu: Geri: Beraber başaracaktık, oysa şimdi. Ptsi Kas. 24, 2008 3:30 pm | |
| | |
|
kaderim
| Konu: Geri: Beraber başaracaktık, oysa şimdi. Ptsi Kas. 24, 2008 6:38 pm | |
| teşekür ederiz emegine saglık | |
|