Çağırkan Kasabası Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.


Çağırkan Kasabasının Buluşma Noktası
 
AnasayfaKapıGaleriAramaLatest imagesSohbet ve RadyıKayıt OlGiriş yap
Giriş yap
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni hatırla: 
:: Şifremi unuttum
En son konular
» selamün aleyküm
Acılı tavuk ve pirinç Icon_minitimePaz Ocak 04, 2009 2:01 am tarafından kralsuskun

» *KAAN* YENİDEN SAHALARDA
Acılı tavuk ve pirinç Icon_minitimePaz Ocak 04, 2009 2:00 am tarafından kralsuskun

» slm nerelerdesiniz kaçaklar
Acılı tavuk ve pirinç Icon_minitimePaz Kas. 30, 2008 12:45 am tarafından *KAAN*

» ben o artık oeski ben değilim
Acılı tavuk ve pirinç Icon_minitimeC.tesi Kas. 29, 2008 9:13 pm tarafından ondergurun

» kardelen anamın cimbom aşkı
Acılı tavuk ve pirinç Icon_minitimeC.tesi Kas. 29, 2008 12:13 am tarafından kardelen40

» selam bende geldim
Acılı tavuk ve pirinç Icon_minitimeÇarş. Kas. 26, 2008 12:05 pm tarafından yagmur gözlüm

» _HERCAİ_HALUK_
Acılı tavuk ve pirinç Icon_minitimeÇarş. Kas. 26, 2008 11:37 am tarafından Hercai_Haluk

» ÜStteki üyeyi göRünce akLına ne geLiyoR..??
Acılı tavuk ve pirinç Icon_minitimeSalı Kas. 25, 2008 4:45 pm tarafından SESTRA

» Bir Askerlik Anisi
Acılı tavuk ve pirinç Icon_minitimeSalı Kas. 25, 2008 4:44 pm tarafından SESTRA

Tarıyıcı
 Kapı
 Indeks
 Üye Listesi
 Profil
 SSS
 Arama
Anket
Arama
 
 

Sonuç :
 
Rechercher çıkıntı araştırma
Ortaklar
bedava forum

 

 Acılı tavuk ve pirinç

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
kaderim

kaderim


Mesaj Sayısı : 137
Kayıt tarihi : 16/11/08

Acılı tavuk ve pirinç Empty
MesajKonu: Acılı tavuk ve pirinç   Acılı tavuk ve pirinç Icon_minitimeÇarş. Kas. 19, 2008 6:58 pm

MALZEMELER
2 su bardağı haşlanmış pirinç
2 çorba kaşığı soya yağı
4 adet tavuk göğsü (temizlenmiş)
2 çorba kaşığı un
1 su bardağı kesilmiş kereviz
1/2 su bardağı kesilmiş soğan
1/4 su bardağı taze maydanoz
Yarım kilo taze domates (kabukları soyulmuş ve küp şeklinde doğranmış)
1/4 veya 1/2 çay kaşığı kırmızı biber
1 su bardağı domates sosu

HAZIRLANIŞI
Bir tencerede yağı kızdırıp tavuk göğüslerini kızartın. Etler pişince bir kenara alın. Ayrı bir tavada yağı kızdırıp unu esmerleşene kadar kavurun. Kereviz, soğan ve maydanozu ilave edip 15 dakika daha kavurun. İçine domates, biber, domates sosu ve kızarmış olan tavuk etlerini ilave edip 5-10 dakika kadar daha kavurun. Sıcak pilav üzerinde servis yapın.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
 
Acılı tavuk ve pirinç
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Baharatlı tavuk tarifi
» Kaşarlı Tavuk tarifi

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Çağırkan Kasabası Forumu :: KADIN DÜNYASI :: Yemek tarifleri-
Buraya geçin: