Kendinizden Nefret Ettiğiniz Anlar Oldu mu yada Oluyor mu?
5 posters
Yazar
Konu: Kendinizden Nefret Ettiğiniz Anlar Oldu mu yada Oluyor mu? Salı Kas. 18, 2008 12:34 am
ben hasta olunca midem agrıyınca kemdimden nefret ederimmmmmm
*TRAUM*
Mesaj Sayısı : 11 Yaş : 59 Nerden : ALAMANYA İş/Hobiler : TEK HOBIM VAR ODA FENERBAHCE Lakap : CILGINFENERLI Kayıt tarihi : 17/11/08
Konu: Geri: Kendinizden Nefret Ettiğiniz Anlar Oldu mu yada Oluyor mu? Salı Kas. 18, 2008 12:36 am
olur hemde cok olur ama bi sekilde gendimle geri barisirim ama o tras olmak yokmu aynada demedigim kalmaz gendime
esen
Konu: Geri: Kendinizden Nefret Ettiğiniz Anlar Oldu mu yada Oluyor mu? Salı Kas. 18, 2008 3:01 am
KENDİMİ BİŞEY YOKKEN KÖTÜ HİSSETMEMDEN NEFRET EDİYORUM
*KAAN*
Mesaj Sayısı : 165 Yaş : 36 Nerden : ANKARA İş/Hobiler : Waiter-2 Lakap : Mavi Ada *Kaan* Kayıt tarihi : 17/11/08
Konu: Geri: Kendinizden Nefret Ettiğiniz Anlar Oldu mu yada Oluyor mu? Salı Kas. 18, 2008 3:10 am
evet oluyor genelde
SESTRA
Konu: Geri: Kendinizden Nefret Ettiğiniz Anlar Oldu mu yada Oluyor mu? Salı Kas. 18, 2008 7:25 pm
esen demiş ki:
ayyyyyyy aynen bende öyle oluyorum bazen ya ne sinir bişi demi
g-demirbilek
Mesaj Sayısı : 79 Yaş : 38 Nerden : AMASYA İş/Hobiler : ögrençi Kayıt tarihi : 15/11/08
Konu: Geri: Kendinizden Nefret Ettiğiniz Anlar Oldu mu yada Oluyor mu? Çarş. Kas. 19, 2008 3:32 am
SESTRA demiş ki:
esen demiş ki:
BENCEDE AMA BEN İŞİ DALGAYA VURUYOM GECİŞTİRİYOM ..... DENEYİN
SESTRA
Konu: Geri: Kendinizden Nefret Ettiğiniz Anlar Oldu mu yada Oluyor mu? Çarş. Kas. 19, 2008 2:46 pm
g-demirbilek demiş ki:
SESTRA demiş ki:
esen demiş ki:
nasıl yani yaaaaaaaaa ne yapcazki
g-demirbilek
Mesaj Sayısı : 79 Yaş : 38 Nerden : AMASYA İş/Hobiler : ögrençi Kayıt tarihi : 15/11/08
Konu: Geri: Kendinizden Nefret Ettiğiniz Anlar Oldu mu yada Oluyor mu? Perş. Kas. 20, 2008 4:16 am
SESTRA demiş ki:
g-demirbilek demiş ki:
SESTRA demiş ki:
esen demiş ki:
nasıl yani yaaaaaaaaa ne yapcazki
insanın kendisinden nefret etmesi ruh halınden kaynaklanır yada etrafındaki bir takım olaylardan kendinden kaynaklandıgını sanır boş yere kafasını agrıtır bu durumlarda etrafta malzeme cok dalga gec günü ciddiye alma laylaylom gecir derim......